קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות47
מגזין

צלעות תפוחי אדמה (פנקייק תפוחי אדמה הודי ממולא בשר)

צלעות תפוחי אדמה (פנקייק תפוחי אדמה הודי ממולא בשר)
מתכון צלעות תפוחי אדמה (בשר ממולא פנקייק תפוחי אדמה הודי) מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון יהודי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 66 גרם של שומן, וסך הכל 1201 קלוריות. זה מושלם עבור חנוכה. 91 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך בצל, כמון טחון, תפוחי אדמה חלודה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו Byelorussian Kolduny (פנקייק תפוחי אדמה ממולא בשר טחון), קליפות תפוחי אדמה ממולאים הודיות, ו חצילים ממולאים תפוחי אדמה עם תבלינים הודיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים תפוחי אדמה russte עם מים קרים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה ומבשלים עד תפוחי אדמה הם מכרז לחלוטין, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מסננים, ואז לוחצים על תפוחי אדמה חמים דרך מעדר, משליכים עורות. מתבלים לפי הטעם במלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
3
בעוד תפוחי אדמה לבשל, לשלב בשר טחון רסק שום בקערה קטנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
חום 1 1/2 שמן כפות בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים בצל קצוץ ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך קלות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים מחית עגבניות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הפסקות שמן מופחת על פני השטח, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
דַק-דַק-
7
מוסיפים כמון, כורכום, אבקת צ ' ילי אדומה ופלפל. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כורכוםכורכום
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
8
מוסיפים חומץ ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
9
מוסיפים סוכר, מלח ובשר. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הבשר מצופה בתערובת תבלינים מבושל דרך הפסקות שמן על פני השטח, על 7 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
10
מוסיפים כוסברה ומים. לכסות ולבשל במשך עשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
11
הסר כיסוי ולהמשיך לבשל עד המים הוא התאדה לחלוטין. מתבלים בטעם עם יותר מלח, ואז עוברים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
לעצב את פירה לתוך סיבובים על 2 1/2 אינץ 'בקוטר ו 1/2 אינץ' עבה. הרם סיבוב אחד על כף היד שלך ולעשות כניסה רדודה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
13
הוסף 1 כף מילוי בשר טחון. בעדינות לקפל את הצדדים של מחית על מילוי בשר טחון עד שהוא מכוסה לחלוטין. בעדינות להשתטח לתוך דיסק. חזור עם שאריות תפוחי אדמה ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
14
טובלים כל קוצץ לתוך הביצה המוקצפת ומעלים בפירורי לחם, ואז מעבירים לצלחת גדולה ונקייה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
15
חום שנותר שמן במחבת בינוני שאינו מקל על חום בינוני עד מנצנץ. החלק את צלעות תפוחי האדמה בעדינות לתוך השמן ומטגנים בכל צד עד חום זהוב קלות, על 1 דקה בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר, מתבלים במלח ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®