צלעות תפוחי אדמה (פנקייק תפוחי אדמה הודי ממולא בשר)
מתכון צלעות תפוחי אדמה (בשר ממולא פנקייק תפוחי אדמה הודי) מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון יהודי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 66 גרם של שומן, וסך הכל 1201 קלוריות. זה מושלם עבור חנוכה. 91 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך בצל, כמון טחון, תפוחי אדמה חלודה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו Byelorussian Kolduny (פנקייק תפוחי אדמה ממולא בשר טחון), קליפות תפוחי אדמה ממולאים הודיות, ו חצילים ממולאים תפוחי אדמה עם תבלינים הודיים (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים תפוחי אדמה russte עם מים קרים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה ומבשלים עד תפוחי אדמה הם מכרז לחלוטין, על 15 דקות.
מסננים, ואז לוחצים על תפוחי אדמה חמים דרך מעדר, משליכים עורות. מתבלים לפי הטעם במלח ומניחים בצד.
בעוד תפוחי אדמה לבשל, לשלב בשר טחון רסק שום בקערה קטנה. תניח בצד.
חום 1 1/2 שמן כפות בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים בצל קצוץ ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך קלות, על 2 דקות.
מוסיפים מחית עגבניות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הפסקות שמן מופחת על פני השטח, על 3 דקות.
מוסיפים כמון, כורכום, אבקת צ ' ילי אדומה ופלפל. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים חומץ ומערבבים לשלב.
מוסיפים סוכר, מלח ובשר. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הבשר מצופה בתערובת תבלינים מבושל דרך הפסקות שמן על פני השטח, על 7 דקות בסך הכל.
מוסיפים כוסברה ומים. לכסות ולבשל במשך עשר דקות.
הסר כיסוי ולהמשיך לבשל עד המים הוא התאדה לחלוטין. מתבלים בטעם עם יותר מלח, ואז עוברים לקערה.
לעצב את פירה לתוך סיבובים על 2 1/2 אינץ 'בקוטר ו 1/2 אינץ' עבה. הרם סיבוב אחד על כף היד שלך ולעשות כניסה רדודה במרכז.
הוסף 1 כף מילוי בשר טחון. בעדינות לקפל את הצדדים של מחית על מילוי בשר טחון עד שהוא מכוסה לחלוטין. בעדינות להשתטח לתוך דיסק. חזור עם שאריות תפוחי אדמה ומילוי.
טובלים כל קוצץ לתוך הביצה המוקצפת ומעלים בפירורי לחם, ואז מעבירים לצלחת גדולה ונקייה.
חום שנותר שמן במחבת בינוני שאינו מקל על חום בינוני עד מנצנץ. החלק את צלעות תפוחי האדמה בעדינות לתוך השמן ומטגנים בכל צד עד חום זהוב קלות, על 1 דקה בכל צד.
מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר, מתבלים במלח ומגישים.