קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

צמת בראנץ ' נקניק עוף תפוח

צמת בראנץ ' נקניק עוף תפוח
צמת בראנץ ' נקניק עוף תפוח דורשת כ 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 430 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן כל אחד. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם גבינת שמנת, בצק עלים, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 59%, המנה הזו מוצקה. נסו צמת בראנץ ' נקניק, ביצים בנדיקט בראנץ ' צמה, ו צמת גבינת נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים שמן זית במחבת ומבשלים ומערבבים נקניק תפוח - עוף, בטטות, סלרי, בצל סגול, פלפל אדום ושום בשמן החם עד שהירקות מבושלים אך לא רכים, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק עוףנקניק עוף
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מעבירים לקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל שחור. מערבבים חצאי ענבים לתערובת נקניקיות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים בקערה גבינת שמנת, גבינה כחולה ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים יריעות בצק עלים על תבנית גדולה. השתמש במערוך כדי לשטח את יריעות הבצק העלים והצטרף אליהם לאורך קצה ארוך לסדין אחד גדול. החל מקצה ארוך, השתמש בסכין חדה כדי לחתוך רצועות למאפה במרחק של כ -1 1/2 סנטימטרים זה מזה ועומק של 3 סנטימטרים. חזור על רצועות החיתוך לקצה הארוך הנגדי, והשאיר שוליים של רצועות מאפה חתוכות בכל קצה מנוגד ורצועת מאפה רחבה לא חתוכה באמצע.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מורחים את המילוי באופן שווה לאורך המרכז הלא חתוך של דף המאפה; זרוק כפות תערובת גבינה כחולה על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
7
צמה את המאפה על ידי הרמת רצועת מאפה שמאלה וימינה, חציית שתי הרצועות מעל המילוי, וסובב פעם אחת להצטרף. חזור על הצמה של המאפה לאורך כל הלחמנייה, חוצה זוגות מנוגדים של רצועות מעל המילוי ומתפתל פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
8
מפזרים את המאפה עם שקדים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמילוי חם והמאפה מזהיב, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה