המתכון צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 177 קלוריות. אתה מקבל מרק שמגיש 15. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך שמן זית, סוכר, קוניאק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
כדי להפוך את הכופתאות, לרסס 2 מנות גראטן בודדות עם תרסיס בישול nonstick, ולהגדיר אותם על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף. קח עטיפה wonton ביד שלך, לטבול את האצבע לתוך מרק מתוח( ראה לעיל), לחות את העטיפה כולה. הליך זה לא רק יאפשר הכופתה לדבוק ולשמור על צורתו, אלא גם קיטור העטיפה עצמה בעוד הכופתאות הן בתנור. זו עבודה מלוכלכת, אבל אם אתה רוצה כופתאות מרק בצל צרפתיות, אתה חייב לעשות את זה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
קח על כפית של בצל סחוט, ומניחים אותו למרכז עטיפת וונטון. מקפלים פינה אחת למעלה כדי לפגוש את הפינה הנגדית, ולחץ על הצדדים של המשולש יחד. קחו את שני הצדדים האחרים, והביאו אותם לנקודה המרכזית, וסובבו, ויצרו ארנק קטן של קבצן, או כופתה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מניחים את צד תפר הכופתה למטה בתבנית האפייה. תמשיכי להכין כופתאות עד שתארזי את שתי המנות.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
מעל כל צלחת גראטן עם חצי Gruyère וחצי פרמזן. חתיכות חמאה מנוקדות על כל החלק העליון של הגבינה. זה יאפשר גבינה לחום וטוסט כמו על מרק בצל צרפתי אמיתי.
מרכיבים שתצטרך
מרק בצל צרפתי
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
Gruyere
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוצים
6
לשבת את הכופתאות מתחת לטוחן, עד שהם נראים כמו מרק בצל צרפתי לאחר כ 5 דקות. הגבינה צריכה להיות מבעבעת וזהובה.
מרכיבים שתצטרך
מרק בצל צרפתי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
תקע קיסם דקורטיבי לתוך כל כופתה, ולפזר עירית או טימין גבעולים מעל.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
8
מגישים זכות מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מחממים את החמאה והשמן במחבת סאוטה בחום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצלים, הסוכר, המלח והפלפל, ומבשלים 30 דקות, ערבוב מדי פעם. ייתכן שיהיה עליך להפוך את החום שלך עד נמוך אם אתה מוצא אותם caramelizing מהר מדי. אתה רוצה אותם מאוד רכים, אבל לא שרוף.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
לאחר 30 דקות, מוסיפים את הקוניאק, ולתת לו להפחית במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קוניאק
4
מוסיף את היין ואת מלאי בשר ועלה דפנה וקורנית. מתבלים שוב במלח ופלפל. מבשלים נמוך במשך 30 דקות נוספות. לאחר מכן, להגדיר את הבצל לתוך מסננת על קערה כדי להתקרר כמעט לחלוטין. שמור הן את הבצלים, ואת המרק כי מנקז מהם. אתה רוצה להשתמש באותה שיטת ניקוז ו-מילואים אם אתה משתמש בבצל קנה או שמור!
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק