אם יש לכם ספריגים טרגון, מלח, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בחצי & חצי קרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סלמון פסיפי, עוגת פסיפיק רים, ו סלמון פסיפי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מעל חום בינוני, לבשל בייקון עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים מרק ותפוחי אדמה. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ולבשל במשך 15-20 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
מערבבים קמח ושמנת עד חלקה; ומערבבים בהדרגה למרק. מביאים לרתיחה; לבשל ומערבבים במשך 2 דקות. מערבבים את הליבוט, טרגון, מלח, פלפל ובייקון שמורות. להפחית את החום; מבשלים, חשוף, במשך 5-10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
הליבוט
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון