צ'ילה מיובשת אותנטית-רוטב אנצ' ילדה פפיטו
רוטב אנצ'ילדה צ' ילי יבש אותנטי-Pepito עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 12 . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 148 קלוריות. 22 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם עגבניות רומא, צ'ילי אנצ' ו, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. וזה נהדר. נסו רוטב אנצ'ילדה האותנטי הטוב ביותר, איך להכין רוטב אנצ'ילדה אותנטי, ו [בעיקר] רוטב אנצ'ילדה מקסיקני אותנטי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את המים לרתיחה, ומניחים בצד. לשטוף וללטף את צ 'ילי אנצ' ו יבש, ואז לקרוע את הגבעולים ואת הליבות, לקרוע לפתוח את צ ' יילס. לגרד זרעים וורידים, משאיר את הבשר ללא פגע. לקרוע את הצ 'ילי לחתיכות 1-2 אינץ'.
מניחים את חתיכות אנצ 'ו, בצל, ושום למחבת ברזל יצוק יבש על חום בינוני גבוה, טוסט, ערבוב כל הזמן, עד צ' ילי הם ריחניים ולהראות כתמים משחימים, על 5 דקות. במחבת נפרדת קטנה על חום בינוני, טוסט הכמון הקרקע רק עד ריחני, 30 שניות עד 1 דקה. שימו לב היטב, הכמון יישרף בקלות.
יוצקים את הכמון הקלוי למחבת עם תערובת אנצ ' ו; לשפוך במים החמים.
מביאים את התערובת לרתיחה, ואז מפחיתים את החום לרתיחה ומבשלים עד שפלפלי האנשו מיובשים ולחים והתערובת מופחתת, כ -15 דקות. מתבלים בטעם מלח, סירופ אגבה ומיץ לימון.
הסר מהחום ולתת מגניב במשך כ 15 דקות.
יוצקים את תערובת אנצ ' ו לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את התערובת נעה לפני שעזב אותו על פירה. לעצור את הבלנדר לאחר כ -30 שניות, ולהוסיף את פלפלים arbol דה צ ' ילה, זרעי דלעת, אורגנו, ועגבניות רומא. פירה בקבוצות במידת הצורך עד חלקה מעובה.
להחזיר את הרוטב מעורבב למחבת ברזל יצוק, להביא לרתיחה, ולהפחית את החום לרתיחה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ -15 דקות נוספות כדי למזג טעמים.