תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל צ'ילי עטור הפרסים של ג' יימי. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 580 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 160 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. לך לחנות ותביא אבקת צ'ילי, נקניק, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו צ'ילי עטור פרסים, צ'ילי עטור הפרסים של ג' ים, ו הצ'ילי עטור הפרסים של דבון (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מוסיפים את שמן הזית לתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה. לאחר חם, מוסיפים את הבצלים ואת הפלפלים לטגן עד רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
מוסיפים את השום ואת הטחון עד רק ריחני. מערבבים את הבשר ונקניקיות, לשבור אותו עם החלק האחורי של כף עץ, ומבשלים עד השחמה, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מסננים את תערובת הבשר דרך מסננת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מוסיפים אותו בחזרה לתנור ההולנדי ומערבבים באבקת הצ ' ילי, כמון ואורגנו. לבשל במשך כ 2 דקות. מערבבים את רסק העגבניות לתוך תערובת הבשר; זה יהיה "טוסט" אותו ולתת את צ ' ילי טעם יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
למריחה על טוסט אם רוצים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
6
הוסף את הבירה ומעורר את כל חתיכות משחימות על החלק התחתון של המחבת. להביא לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף את עגבניות חתוכות לקוביות ושעועית. מבשלים על בינוני נמוך במשך 2 שעות, ערבוב מדי פעם כדי לשמור על התחתונה מלהידבק. למעלה עם גבינה גרוסה, שמנת חמוצה בצל ירוק קצוץ לפני ההגשה.