קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות30
ציון בריאות4
מגזין

צ'יפופינו חריף

צ'יפופינו חריף
אם יש לך עגבניות שזיף, שמן זית, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Cioppino החריף בדרך שלי, Cioppino טרי ומתובל, ו Cioppino (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית חום ומבשלים עד מכרז, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
ניקוז.בינתיים, חום 1 כף שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
להוסיף אמנון וצדפות; לבשל, ערבוב פעם או פעמיים, עד אטום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
אמנוןאמנון
4
העברה לצלחת ומכסה בנייר כסף כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן ובצל למחבת ומערבבים מעיל. לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, 5 עד 7 דקות. לחשוף, להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף תיבול איטלקי (או עופות), פפריקה כדי לטעום, מלח ופלפל; לבשל, ערבוב, עד ריחני, כ 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
עופותעופות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים יין, מים ועגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הוא רך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים את הדגים, צדפות, תפוחי אדמה וצלפים (אם שימוש), לחזור לרתיחה ומבשלים עד מחומם דרך, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר