קארי ירקות מעורבים (Sayur קארי)
המתכון תערובת ירקות קארי (Sayur קארי) מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטריות שיטאקה, galangal, צ'ילי תאילנדי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו קארי (צהוב) להדביק קארי (נאם Phrik Kaeng קארי) מ ' אוכל תאילנדי פשוט, קארי צהוב עוף (Kaeng קארי קאי), ו קארי איקן (קארי דגים מלזי) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים שאלוט ושום למחבת, ומבשלים 3 דקות או עד ריחני, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף עשב לימון, צ 'ילי תאילנדי אדום, ג' ינג ' ר, ו galangal למחבת; לבשל 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף אבקת קארי למחבת; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים חלב קוקוס ומרכיבים שנותרו למחבת; מביאים לרתיחה. כיסוי חלקי, להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות. לחשוף ומבשלים 10 דקות או עד ירקות רכים. להשליך עלי ליים.