קווארק פודינג שטרודל
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 520 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה מבהירה, רוטב רויאל, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריבס, ג'ינג'ר וקווארק שטרודל, שטרודל תפוחים (שטרודל apfel), ו עוגת קווארק שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את רוטב רויאל: בקערה בינונית, להכות את הביצים עם הסוכר.
מוסיפים את החלב ואת השמנת ומכים עד חלקה. להכניס למקרר.
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, קרם חמאה מרוכך עם קווארק, גרידת לימון, ומלח. מקציפים את החלמונים, אחד אחד, ואז מכים את השמנת החמוצה. מקפלים בקמח. בקערה בינונית, באמצעות מקצף נקי, מקציפים את החלבונים ביצה במהירות בינונית עד קצף. בהדרגה להוסיף את הסוכר מגורען, ואז שוט עד הלבנים להחזיק שיא רך. באמצעות מרית גומי, לקפל בעדינות את מרנג לתערובת קווארק.
קו 12-by-2 1/2-inch עובש טרין עם לעטוף פלסטיק, משאיר שיפוץ נדיב על שני הצדדים הארוכים.
יוצקים את מילוי הקווארק. מקפלים את הפלסטיק מעל, להקפיא עד המשרד מאוד, לפחות 8 שעות.
מחממים את התנור ל 350 ° F.
כבה את עובש הקווארק הקפוא על קרש חיתוך ולהסיר את עטיפת הפלסטיק. לשטוף ולייבש את עובש טרין. לקצץ את הקצוות המלוכסנים על ידי כ 1/2 אינץ ' כדי להפוך צדדים ישרים.
מורחים 1 פילו גיליון על משטח עבודה עם צד ארוך מולך.
מברשת אותו בקלילות עם חמאה מאובקת ואבק עם סוכר ממתקים. למעלה עם 4 הסדינים הנותרים, צחצוח כל אחד עם חמאה לאבק עם סוכר של ממתקים.
הגדר את עובש קווארק על פני השליש התחתון של מחסנית פילו, משאיר כ -3 סנטימטרים של שטח בתחתית. בזהירות לגלגל את הקווארק בפילו, תוחב בקצוות.
מברישים את הטרין בחמאה מזוקקת ומפזרים מעט סוכר מגורען למעיל. החזר את השטרודל לטרין, צד התפר למטה, והניח במחבת צלייה או צלחת גראטן גדולה.
מעבירים לתנור ואופים עד חום זהוב בהיר, כ -30 דקות.
הסר מהתנור ושופכים את רוטב רויאל לתוך טרין; שטרודל צריך להיות שקוע כמעט לחלוטין.
יוצקים 4 כוסות מים קרים מסביב לטרין. להפחית את טמפרטורת התנור ל 149° ולאפות את שטרודל עד פודינג מוגדר, כ 30 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין.
חותכים לפרוסות בדופן. באמצעות מרית, להעביר כל פרוסה לצלחת. אבק העליון עם סוכר ' ממתקים, ומגישים.