קולאצ'ים בוהמיים
ניתן להכין את המתכון לקולאצ'ים בוהמיים תוך כ-40 דקות . תמורת 27 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למנה זו יש 168 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 28 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, חלבון ביצה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 28% , וזה לא כל כך יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Kolaches .
הוראות
בקערה קטנה, ממיסים שמרים ו-1 כף סוכר בחלב חם; לתת לעמוד 10 דקות. בקערה גדולה מערבבים 2 כוסות קמח, יתרת הסוכר, חלמונים, מלח, חמאה ותערובת שמרים/חלב.
מערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק נוקשה.
הופכים על משטח מקומח ולשים עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מוסיפים עוד קמח, במידת הצורך.
מניחים את הבצק בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. לְכַסוֹת; לתת לתפיחה במקום חמים עד להכפלת הכמות, כשעה.
מחוררים את הבצק ומניחים לתפיחה נוספת.
מרדדים על משטח מקומח ל-1/2 אינץ'. עוֹבִי.
חתוך עם זכוכית גדולה או 2-1/2-in. מַחתֵך.
מניחים על ניירות אפייה משומנים; מניחים לתפיחה עד הכפלה, כ-45 דקות.
לוחצים בחוזקה את השקע במרכז וממלאים כל גליל בכף גדושה של מילוי.
מברישים את הבצק בחלבון ביצה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 10-15 דקות או עד שהלחמניות מזהיבות בהיר.