קונכיות פסטה עם קרם ארטישוק ועוף מעושן
פגזי פסטה עם קרם ארטישוק ועוף מעושן עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 847 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, חזה עוף, תחתית ארטישוק ארוזה בשמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו עוף ארטישוק ופסטה ברוטב שמנת לימון, חציר אפוי ארטישוק ירושלמי וסלט שמנת מעושן, ו עוף שום עם קונכיות פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, העונה ארטישוקים עם מלח ופלפל ומבשלים אותם בשמנת על חום נמוך בינוני עד רך מאוד, על 12 דקות.
מעבירים את הארטישוקים והשמנת לבלנדר ומחית.
מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מסננים את הפגזים ומחזירים אותם למחבת.
מוסיפים את קרם הארטישוק, עוף מעושן, עגבניות ועירית; מתבלים במלח ופלפל.