קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

ברוקולי Romanesco עם רוטב עשבי ירוק

ברוקולי Romanesco עם רוטב עשבי ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי Romanesco עם רוטב עשב ירוק. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 168 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עד 8 ראשי תינוק ברוקולי romanesco, אורגנו, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו רומנסקו ברוקולי, ברוקולי או פסטה כרובית עם ריקוטה, ברוקולי רומנסקו ופרמזן פירה, ו רומנסקו ברוקולי וקנליני שעועית סלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקלפים רק את העלים החיצוניים הקשים ביותר מתוך ברוקולי romanesco, משאירים את אלה הפנימיים העדינים המחוברים. קיטור ברוקולי בסל קיטור מעל מים רותחים, מכוסה, עד רך לליבה כאשר פירסינג עם סכין, 15 עד 20 דקות. שים צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
RomanescoRomanesco
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
בינתיים, לערבב מרכיבים שנותרו, תיבול עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
3
כפית על חצי רוטב עשבי תיבול ירוק מעל ברוקולי ולהפוך בעדינות מעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
4
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם רוטב נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
5
* מצא בשווקי החקלאים בסתיו ובחורף, ויותר ויותר בחנויות מכולת מצוידות היטב.
6
הפוך קדימה: רוטב, עד 1 יום, צונן (להוסיף מיץ לימון ברגע האחרון, או שזה יהיה משעמם את הצבע של הרוטב). ברוקולי romanesco ניתן מאודה כמה שעות קדימה; בואו לשבת, מכוסה באופן רופף, בטמפרטורת החדר (אם לילה מקורר במיכל, הוא מקבל גופרתי).
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
RomanescoRomanesco
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על