ברוקולי Romanesco עם רוטב עשבי ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי Romanesco עם רוטב עשב ירוק. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 168 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עד 8 ראשי תינוק ברוקולי romanesco, אורגנו, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו רומנסקו ברוקולי, ברוקולי או פסטה כרובית עם ריקוטה, ברוקולי רומנסקו ופרמזן פירה, ו רומנסקו ברוקולי וקנליני שעועית סלט (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים רק את העלים החיצוניים הקשים ביותר מתוך ברוקולי romanesco, משאירים את אלה הפנימיים העדינים המחוברים. קיטור ברוקולי בסל קיטור מעל מים רותחים, מכוסה, עד רך לליבה כאשר פירסינג עם סכין, 15 עד 20 דקות. שים צלחת הגשה.
בינתיים, לערבב מרכיבים שנותרו, תיבול עם מלח ופלפל לפי הטעם.
כפית על חצי רוטב עשבי תיבול ירוק מעל ברוקולי ולהפוך בעדינות מעיל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם רוטב נוסף בצד.
* מצא בשווקי החקלאים בסתיו ובחורף, ויותר ויותר בחנויות מכולת מצוידות היטב.
הפוך קדימה: רוטב, עד 1 יום, צונן (להוסיף מיץ לימון ברגע האחרון, או שזה יהיה משעמם את הצבע של הרוטב). ברוקולי romanesco ניתן מאודה כמה שעות קדימה; בואו לשבת, מכוסה באופן רופף, בטמפרטורת החדר (אם לילה מקורר במיכל, הוא מקבל גופרתי).