קוסקוס ישראלי עם אספרגוס, אפונה וסוכר
קוסקוס ישראלי עם אספרגוס, אפונה וסוכר עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 276 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חניתות אספרגוס דק, אפונה הצמד סוכר, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קוסקוס ישראלי עם אספרגוס, אפונה וסוכר, קוסקוס ישראלי עם עוף ואפונה, ו קוסקוס ישראלי עם אפונה ובייקון.
הוראות
להקציף 2 כפות שמן, מיץ לימון, 1 שן שום, קליפת לימון בקערה קטנה;הגדר ההלבשה בצד.
חום 1 כף שמן בסיר בינוני גלי מעל חום בינוני.
מוסיף קוסקוס, מפזרים מלח, ו sautéuntil רוב הקוסקוס הוא חום זהוב, על 5 דקות.
להוסיף 1 3/4 מרק כוסות, להגביר את החום, ולהביא לרתיחה. Reduceheat בינוני-נמוך, כיסוי, ו simmeruntil נוזלי נספג ו istender קוסקוס, על 10 דקות, הוספת morebroth על ידי כפות אם יבש מדי.
בינתיים, חום שנותר 1 כף שמן במחבת nonstick גדולה כבדה על heighheat.
הוסף אספרגוס, אפונה הצמד סוכר, greenpeas, שן שום הנותרים.
Sprinklewith מלח ופלפל; sauté עד פריך במכרז, על 3 דקות.
להעביר vegetablesto קערה גדולה.
מוסיפים קוסקוס לקערה עם ירקות.
להוסיף עירית וcheese; לזרוק. מתבלים במלח ופלפל.
כדי לקצץ אספרגוס, להחזיק את החלק העליון של הגבעול ביד אחת ולכופף את החלק התחתון של הגבעול עם יד השנייה שלך. הגבעול יישבר, מפריד את הקצה הרך מהחלק העליון העדין.
כמה peasshave snap סוכר מחרוזת קשה פועל לאורך החלק העליון של התרמיל. כדי להסיר אותו, הצמד את קצה העלה ומשוך את החוט.