קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

קוקטייל שרימפס בלאדי מרי קפוא

קוקטייל שרימפס בלאדי מרי קפוא
קוקטייל שרימפס בלאדי מרי קפוא נטול גלוטן, ופסקאטרי ומספק כ 4 מנות. זה הר ד ' אובר יש 502 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מיץ ליים, גרגירי פלפל, לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. נסו קוקטייל שרימפס בלאדי מרי, שרימפס ספוג וודקה עם רוטב קוקטייל בלאדי מרי, ו שרימפס עלום וודקה עם רוטב קוקטייל בלאדי מרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: תבניות 4 (4 עד 6 אונקיות), רצוי מתכת
2
הכינו את בלאדי מרי: הכניסו לקנקן את טריזי הלימון והליים, חזרת, זרעי סלרי, כוסברה, ווסטרשייר ורוטב חם. לערבב את החומרים האלה על ידי ניפוץ אותם יחד עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
בלאדי מריבלאדי מרי
זרעי סלריזרעי סלרי
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
סיד טריזסיד טריז
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
יוצקים פנימה את המיץ והוודקה; מערבבים, טועמים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
4
מגישים על הסלעים כמשקה או יוצקים לתבניות ומכניסים למקפיא למשך 4 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנות כל אחת) ריבת תותצנצנות כל אחת) ריבת תות
1
מכניסים את הבצל, הלימון, עלי הדפנה וגרגירי הפלפל לסיר בגודל בינוני וממלאים אותו במים. מביאים לרתיחה, מוסיפים את השרימפס, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהשרימפס מבושלים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים ומקררים. כאשר הם קרירים מספיק כדי להתמודד, לקלף ולדבול אותם.
3
הכינו את הרוטב: בקערה שלבו את הקרם פרש, חרדל, חזרת, מיץ לימון, מיץ ליים, חרדל ועירית. טועמים ומתאימים תיבול במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קרם פרשקרם פרש
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ChervilChervil
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מגישים: פורמים מרי בלאדי קפואה על צלחת סלט צוננת. זורקים את השרימפס עם הרוטב ומחלקים אותם בין הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
בלאדי מריבלאדי מרי
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
מקשטים בגרגר הנחלים וב טריז לימון; מזלפים מעל כמה טיפות שמן זית
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
לא מגן מקומילא מגן מקומי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המחפש פינו גריגיו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
המחפש פינו גריגיו
המחפש פינו גריגיו
ניחוחות עדינים ומרקם יבש, פריך ותוסס הכולל תפוח, אגס ופירות אבן עם רמזים לפרחים לבנים ושקדים.טרי ופריך, ללא דופי עם פירות ים, עופות, פסטו בזיליקום קלאסי, גבינות עדינות ותצלומים פנטסטיים מעוצבים.תערובת: 100% פינו גריגיו