Corvina Cacerola (תבשיל דגים אקוודור) עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה כ 102 גרם חלבון 209 גרם של שומן, וסך הכל 3215 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 1 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שמן annatto, מלח גס, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. וזה די טוב. נסו תבשיל חציל בניקרגואה (Cacerola De Berenja), Corvina מסורתי, ו Fanesca (אקוודורי צ'אודר לנטן) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מגררים את הבננות, מפרידים פלנטיין מגורד אחד מהשאר.חמאה צלחת אפייה pyrex גדול מספיק כדי להחזיק את כל החומרים.מחממים את התנור ל-375 מעלות.טוחנים דק את הבוטנים וממיסים אותם במים 1/2 כוס (זה לא אמור להיות חמאת בוטנים, tho, בעת צרה, אתה יכול להשתמש בו).
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
מטגנים את הבצל באונקיה אחת של חמאה על חום בינוני עד מתרכך, ואז מסירים מהחום ומוסיפים את הפלפלים, עגבניות ופילה דגים חתוכים לחתיכות; מוסיפים את תערובת הבוטנים, את האורגנו ואת הסוכר ומערבבים היטב.מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.להביא 3 ו 1/2 כוסות מים לרתיחה עם 2 אונקיות של חמאה, כמה פלפל מגורר וכפית אחת של manteca (שמן annato); ברגע שהוא רותח, להוסיף את שלוש בננות מגורדות לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד תערובת חלקה עבה יחסית צורות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פילה דגים
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מניחים חצי תערובת plantain במחבת מוכן, להחליק את זה כך התחתון של צלחת האפייה מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
4
שכבת תערובת הדגים על גבי ולאחר מכן לכסות את תערובת הדגים עם plantain הנותרים paste.In מחבת לטחון על חום גבוה בינוני, להמיס את ארבעת אונקיות הנותרים של חמאה וכפית של manteca; להוסיף את אחד הנותרים מגורד פלנטיין ו לטגן עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.