קינואה הדרים בקארי עם צימוקים ושקדים קלויים
את המתכון קינואה הדרים בקארי עם צימוקים ושקדים קלויים ניתן להכין תוך כשעתיים ו-30 דקות . מתכון זה מכיל 6 מנות עם 246 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -10 גרם שומן כל אחת. תמורת 81 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו . רק כמה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש שמן זית, מלח ים, בצל ודבש. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 60% . מתכונים דומים: צ'אטני משמש עם ג'ינג'ר ושקדים קלויים , מרק קישואים עגבניות קטלוניות עם נענע ושקדים קלויים , ודייסת קינואה עם רסק תפוחים, מוזלי קלוי סקייר ודבש .
הוראות
מביאים את הקינואה, ציר הירקות והמים לרתיחה בסיר על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך, מכסים ומבשלים עד שהקינואה רכה והמים נספגו, כ-15 עד 20 דקות.
בזמן שהקינואה מתבשלת, הכינו את הרוטב על ידי הקצפה של מיץ התפוזים, מיץ הלימון, שמן הזית, החרדל, הדבש ואבקת הקארי בקערת ערבוב. מערבבים פנימה את הקינואה המבושלת, הבצל האדום והצימוקים; מתבלים לפי הטעם במלח ים. מכסים ומצננים במקרר מספר שעות עד שהוא מתקרר.
מערבבים פנימה מחצית מהשקדים הקלויים מיד לפני ההגשה.
מפזרים מעל להגשה את שאר השקדים.