קינוח גלידת פאדג'י
קינוח גלידת פאדג'י דורש כ -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -11 גרם חלבון , 36 גרם שומן , ובסך הכל 631 קלוריות . , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הקיץ יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך חמאה, תוספת מוקצפת בקרטון, בוטנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31% , וזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סנדוויץ' גלידת בראוני פאדג'י , כריך גלידת עוגיות פאדג'י בראוני , וגלידת בלילת בראוני פאדג'ית ללא צ'ורן .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים פירורי עוגיות וחמאה עד לקבלת תערובת פירורית. מניחים בצד 1/2 כוס לציפוי. מהדקים את שאר תערובת הפירורים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צַלַחַת. מקפיאים למשך 30 דקות.
מורחים גלידה על הקרום. מכסים ומקפיאים למשך 2-1/2 שעות.
מפזרים בוטנים על הגלידה. מכסים ומקפיאים למשך שעה.
מורחים בציפוי מוקצף (המחבת תהיה מלאה מאוד).
מפזרים תערובת פירורים שמורה. מקפיאים למשך 8 שעות או ללילה.
מוציאים מהמקפיא 15 דקות לפני ההגשה.
מגישים עם ציפוי פאדג' חם.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, יין פורט, ליקר רימונים או מיץ חמוציות, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, Moscato Dasti
גלידת וניל עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, משקה אלכוהולי ומרכיב. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "