תפוחי אדמה-ירקות
תפוחי אדמה-ירקות או גרטן עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 53 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. אם יש לכם חלב, גזר, תפוח אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו גראטין דאופינוי (גראטן תפוחי אדמה), גראטין דאופינואה בטעם מרווה עם תפוח אדמה, בטטה ותפוח אדמה, ו גראטין ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
תפוחי אדמה אדים, מכוסים, למשך 20 דקות או עד שהם רכים.
מסננים ומחזירים לתבנית; מועכים חלקית עם מועך תפוחי אדמה.
אדים את הברוקולי, הגזר הפרוס והבצל הקצוץ, מכוסה, למשך 10 דקות או עד שהם רכים.
שלב בקערה גדולה את תפוח האדמה, הירקות המאודים, החלב, 1/2 כוס הגבינה, הבזיליקום, המלח והפלפל. כף את תערובת תפוחי האדמה לתבנית אפייה בעומק 2 ליטר מצופה בתרסיס בישול, ומעליה 1/4 כוס גבינה.
אופים תערובת תפוחי אדמה, לא מכוסה, ב 375 במשך 20 דקות.