הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פנקייק מחיטה מלאה פלאפי עם קומפוט תפוח קינמון, תפוח קינמון שיבולת שועל חלבון פנקייק, ו פנקייק שיבולת שועל עם קומפוט אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים את הסיידר לרתיחה בסיר קטן על חום גבוה; מנמיכים את החום ומבשלים עד מופחת בחצי, 15 עד 18 דקות. מערבבים את הדבש ואת התפוחים, להפחית את החום נמוך ומבשלים עד עבה מספיק כדי המעיל האחורי של כף, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
סיידר
דבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
בינתיים, לשלב את הקמח, שיבולת שועל, סוכר, אבקת אפייה, קינמון ומלח בבלנדר עד שיבולת השועל הם הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קינמון
קמח לכל מטרה
סוכר
שיבולת שועל
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
מוסיפים את החלב, החמאה והביצה ומערבבים עד לקבלת חלקה, משפשפים את צידי הבלנדר מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-נמוך. עם מגבת נייר, לנגב את השמן על פני השטח של המחבת המחוממת. מצקת 1 כף הבלילה על המחבת כדי להפוך פנקייק. הפוך 4 עד 5 פנקייק יותר, דואג לשמור אותם במרווחים שווים זה מזה. מבשלים עד בועות לשבור את פני השטח של פנקייק ואת החלק התחתון הם חום זהוב, על 2 דקות. הפוך עם מרית ומבשל במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
מרית
מצקת
5
מגישים מיד עם קומפוט אפל, או להעביר מגש לכסות באופן רופף עם נייר כדי להתחמם. חזור עם הבלילה הנותרת, מנגב את המחבת עם מגבת נייר משומנת לפי הצורך.