קישואים ולחם זית
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 336 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זיתים, שמן זית בתוספת תוספת, בצק פיצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: לחם שטוח זית רוזמרין, Halloumi-שמן זית ממולא Flatbread, ו זית ולחם שטוח ירקות קלוי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור. מחממים התנור ל 450 מעלות F.
על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים את הבצק למעגל 12 אינץ'. עם מברשת מאפה, מברשת 1 כף שמן על הבצק. באמצעות הקוצים של מזלג, לדקור את הבצק בכל רחבי. מסדרים את פרוסות הקישואים בשכבה אחת על גבי הבצק.
אופים את הבצק במשך 18 עד 20 דקות עד שהקצוות מתחילים להשחים.
מוציאים את הלחם מהתנור, מפזרים 1 כף אורגנו, הגבינות והזיתים.
אופים במשך 5 עד 7 דקות עד הגבינות נמסות תוסס.
מפזרים את לחם הפנים עם אורגנו הנותרים, לחתוך טריזים לשרת.