סלמון קלוי עם זיגוג חרדל מתוק-N-חם
סלמון קלוי עם זיגוג חרדל מתוק-N-חם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 979 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 57g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך דבש, מים, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. מתכונים דומים: סלמון קלוי עם זיגוג חרדל מתוק-N-חם - רובין מילר, סלמון עם זיגוג דבש וחרדל, ו סלמון Sate עם זיגוג חרדל שמיר.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מעיל צלחת אפייה רדודה עם ספריי בישול. מתבלים את שני צידי הסלמון במלח ופלפל.
מניחים סלמון בתבנית אפייה מוכנה.
בקערה בינונית, להקציף יחד את Dijon, דבש, מים, מיץ לימון, אבקת חרדל, אבקת שום.
הסר 1/2 כוס רוטב החרדל ולהניח בצד.
יוצקים את הרוטב שנותר על פילה הסלמון במחבת. צולים את הסלמון, חשוף, עד המזלג מכרז, כ -15 דקות.
מערבבים את השמיר לתוך רוטב החרדל השמור.
מגישים 1/3 של סלמון קלוי (4 פילה, כל כ 4 אונקיות לאחר הבישול) עם רוטב חרדל שמיר-ממוסמר כפית מעל. מקררים את הסלמון שנותר עד 3 ימים או להקפיא עד 3 חודשים; להפשיר אותו לחלוטין במקרר או מיקרוגל במשך 3 עד 5 דקות על נמוך לפני השימוש.