קלמרי
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו קלמרי. מתכון פסקטרי זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לכם קלמרי, שמן, חלב חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 69%, המנה הזו די טובה. נסו ערב חג המולד קלמרי / קלמרי באומידו פר לה ויגיליה די נטאלה, קלמרי, ו קלמרי עבור מתכונים דומים.
הוראות
לנקות ולספוג קלמרי בחמאה במשך 2 שעות לפני הבישול.
מסננים היטב בקערת ערבוב גדולה. מתבלים קמח במלח ופלפל. מחפר קלמרי בקמח עד שכל טבעת נפרדת בקלות מאחרות. מכניסים לנפה ומנערים עודפי קמח.
מחממים שמן ומטגנים קלמרי עד להזהבה. לא לבשל!
התחל עם 1 כף חמאה על אש בינונית. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים פלפלים ועגבניות. נטפל במיץ לימון.
מוסיפים את יתרת החמאה והבצל הירוק. לזרוק.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
קלמרי מטוגן בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. נקטר גרהם בק בליס עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![גרהם בק אושר צוף]()
גרהם בק אושר צוף
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-סק הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים יותר שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר