קנולי עם חלב אנצ'ו-גבינת שמנת חינם
מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך vanillan לחלץ, tbsp. של חלב סויה, טוב יותר מאשר גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת גזר ללא גלוטן עם ציפוי גבינת שמנת ללא חלב, מתאבנים עם גבינת שמנת ללא חלב, ו תותים ללא חלב ועוגת גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת מתכת, לשלב את הקמח, סוכר, ומלח. בבלנדר, לשלב את שאר החומרים. למזג אותם במשך כ 1 דקה עד שהם גם emulsified.
מוסיפים את הנוזל למרכיבים היבשים ומערבבים היטב. לאחר מרכיבים רטובים ויבשים ליצור בצק, אתה יכול להוסיף יותר קמח כדי להפוך את הבצק הדוק יותר (זה צריך להרגיש כמו בצק לחם רך.) לא ללוש את הבצק.
תן את הבצק לשבת במשך כ -15 דקות. על משטח מקומח, לגלגל את הבצק עד שהוא על 1/16 אינץ'.
לגזור 4 עיגולים אינץ. לעטוף את העיגולים סביב צורות קנולי. להרטיב את האצבע ולהפעיל אותו לאורך התפר של לעטוף ולחץ למטה בעדינות כדי לאטום את לעטוף. הגדר טיגון עמוק או ווק ולמלא אותו בשמן עד שהוא יכסה את הפגזים. תגביר את זה לגובה בינוני. עם סט של מלקחיים, זרוק את הטופס עטוף קנולי לתוך השמן. מטגנים אותו עד שהוא צבע זהוב בהיר ומיד להסיר אותו. שים את זה על מגבת נייר כדי לנקז את השמן. חזור עם צורות קנולי עטופות אחרות.ממלאים סיר קטן במים. להפוך אותו בינוני נמוך. בעוד הוא מתחמם, deseed אנשואים על ידי הסרת הגבעול העליון ולנער את הזרעים דרך החור שנוצר.
מניחים את האנשואים במים ומחממים אותם. הם צריכים להפוך צבע בהיר יותר ואת העור צריך להחליק. בעוד הם rehydrating, במקום טוב יותר מאשר גבינת שמנת וצוף אגבה מתוק בבלנדר. תמזג אותם על גבוה לפחות דקה אחת. לחלופין, אתה יכול למקם את הטוב יותר מאשר גבינת שמנת וצוף אגבה מתוק בקערה צרה, גבוהה, מתכת ולהשתמש בבלנדר טבילה על זה. לשאוב את בלנדר טבילה למעלה ולמטה כדי fluff את המילוי. ברגע שהאנשואים יתייבשו, תרככו אותם בקטן מאוד. מערבבים את הבשר לתוך המילוי. לחלופין, אתה יכול למזג אותו.פרוס את פרי הקקטוס כך שיש לך פרוסות על 1/8 אינץ'. שמן קל מחבת sauté.
מחממים את המחבת לחום בינוני. מטגנים את פרי האגס הקוצני במשך כשתי דקות או עד שאתה רואה את הצבעים להחליק.
הנח אותם על הצלחת, שניים או שלושה לצלחת. במחבת sauté, טוסט צנוברים על חום בינוני עד שהם מתחילים לפתח כתמים חומים בהירים עליהם. זה צריך לקחת רק 2 או 3 דקות. שים אותם בצד.
מניחים את המילוי בשקית צנרת (ראה הערות השף עבור לרמות). צרף קצה רחב בצורת כוכב. צינור המילוי לתוך פגז קנולי עד שהוא מלא. מסדרים את פרי האגס הקוצני על הצלחת.
תניח את הקנולי הממולא על הפירות.
טפטוף צוף אגבה מתוק על פני הצלחת, הקנולי, והפרי. לנפות קצת אבקת סוכר על פני הצלחת.
מפזרים כמה צנוברים סביב הצלחת.