קסדייה עוף ברביקיו עם עגבניות מעושנות להתענג רוטב חמאה
זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: קסדייה עוף ברביקיו עם עגבניות מעושנות להתענג רוטב חמאה, קסדיית עגבניות מיובשות עם מוצרלה מעושנת, ו תבלין עגבניות מעושן בגריל.
הוראות
1
מניחים בתבנית אפייה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
יוצקים 2 כוסות של רוטב ברביקיו על עוף ולתת לרבד במשך 2 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
הסר מן המרינדה, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם והגריל במשך 7 עד 8 דקות משני הצדדים או עד מכרז מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
להעביר עוף לצלחת ולתת מגניב. מחממים תנור ל 450 מעלות. כאשר עוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, פרוסה. לזרוק עם שמורות 1 כוס רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים 8 טורטיות על משטח שטוח ומפזרים 2 כפות של כל אחד מהגבינות ופרוסות בצל. למעלה עם קצת עוף. מחסנית טורטייה אחרת על גבי וחוזר חלילה. למעלה עם 8 טורטיות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מברשת את החלק העליון של טורטיות עם שמן ומפזרים את אבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
קציצות עוף צמחוניות קפואות
דַק-
7
מניחים טורטיות על תבנית אפייה משומנת קלות ואופים במשך 5 עד 7 דקות או עד חום זהוב וגבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מערבבים את כל החומרים יחד ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1
מערבבים את כל החומרים יחד ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1
מניחים 1 קסדייה על כל צלחת לחתוך לרבעים. למעלה עם מנה של סלסה וטפטוף עם רוטב חמאה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קונצ 'ה y טורו Marques דה קאסה קונצ' ה פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.