תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קיצור קאסולה. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם שמן צמחי, נקניקיות הודו וברווז, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קסולה עוף קיצור, קיצור דרך French Cassoulet & A Le Creuset French Oven בגידה {$280}, ו קיצור דרך Pierogi.
הוראות
1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
2
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 5 פעמים או עד פירורים גס טופס למדוד 1/2 כוס. מסדרים פירורי לחם על מחבת ג ' לי רול; אופים ב 325 במשך 8 דקות או עד הזהב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
מים נוספים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
עד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
למסיבות
אגוז מוסקט טחון או
3
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני עד חם.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים נקניקיות ומבשלים 3 דקות או עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
5
הסר מהמחבת; להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
6
מוסיפים בצל, סלרי וגזר למחבת; מטגנים 5 דקות. להחזיר נקניקיות למחבת; מערבבים במרק הבא 5 מרכיבים (מרק דרך עגבניות); מביאים לרתיחה. להפחית את החום; ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צרור סלרי, פרוס (בערך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
7
הסר מהחום.
8
מחית 1/2 כוס שעועית; מערבבים לתוך תערובת נקניק. מערבבים את השעועית הנותרת לתוך תערובת נקניק. כפית חצי תערובת שעועית לתוך תבשיל 2 1/2 ליטר; העליון עם טורקיה תערובת שעועית הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
9
מערבבים פירורי לחם וגבינה; מפזרים על תערובת שעועית.