קציץ גבינת קוטג
קציץ גבינת קוטג'אני צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב, בצל, גבינת קוטג', וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: קציץ גבינת קוטג'שמיר, כיכר השמיר הקוטג', ו כיכר לחם קוטג'ממולא.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל צלחת בישול 9x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
חום 1 כף שמן במחבת בינונית.
מטגנים את הבצל עד רך שקוף.
בקערה גדולה לשלב גבינת קוטג', פירורי cornflake, ביצה, שמן ובצל מוקפץ. מערבבים בהדרגה את החלב כדי להרטיב. ייתכן שיהיה עליך רק 1/2 כוס חלב, התערובת צריכה להיות לחה אבל לא מרפה.
מורחים את תערובת גבינת הקוטג ' למחבת מוכנה ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 עד 40 דקות או עד מבעבע וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.