קציצות הודו מוקפצות ברוטב מחבת אוכמניות תפוז
קציצות הודו מוקפצות ברוטב מחבת תפוזים-חמוציות עשויות להיות בדיוק הצד המנה שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 159 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. אם יש לכם מלח, שמן צמחי, קציצות הודו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו קציצות הודו מוקפצות ברוטב אבוקדו, קציצות הודו חמוציות-תפוז, ו הודו מוקפץ ברוטב תפוז-מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה ושמן במחבת nonstick גדולה על אש נמוכה.
בעוד חמאה נמסה, מפזרים קציצות עם מלח ופלפל.
מניחים קמח בצלחת רדודה. לדלות קציצות קמח; לנער את עודף קמח.
להגדיל את החום בינוני גבוה; חום 2 דקות או עד חמאה הופכת חום זהוב.
מוסיפים קציצות למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
הוסף מיץ, חרדל, חמוציות למחבת, גירוד כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה; מבשלים עד מופחת 2/3 כוס (כ 5 דקות).