קציצות מטוגנות ברוטב יין אדום
קציצות מטוגנות ברוטב יין אדום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 624 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. אם יש לך חלב, רסק עגבניות, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. נסו קציצות מטוגנות ברוטב יין אדום, קציצות מטוגנות ברוטב יין אדום, ו צלעות מטוגנות ברוטב יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חתיכות לחם וחלב שלם בקערה בינונית, לחיצה על לחם כדי לצלול; בואו לעמוד עד חלב נספג, כ 10 דקות. לסחוט את רוב החלב מן הלחם; להשליך חלב.
מוסיפים בשר טחון, ביצים, בצל קצוץ דק, 1/2 כוס פטרוזיליה איטלקית קצוצה, מלח, פלפל, ומתובל קיץ מיובש ומערבבים היטב.
העברת תערובת בשר למעבד. תהליך עד היטב מעורבב תערובת נראה דביק. טופס תערובת לתוך 1 3/4 אינץ ' קוטר כדורי בשר (כ 30). מחלקים כדורי בשר בין שתי צלחות אפיית זכוכית 13x9x2 אינץ'.
אופים קציצות 30 דקות. שים כדורי בשר בצד.
כדורי אבק עם קמח, לנער את עודף. ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף כדורי בשר למחבת ו sauté עד חום מכל הצדדים, על 3 דקות. להחזיר את כל כדורי הבשר למחבת.
להקציף יין רסק עגבניות בקערה קטנה כדי להתמזג.
מוסיפים תערובת יין לקציצות ומביאים לרתיחה. המשך רותחים עד היין מתעבה מעט, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
מוסיפים מרק, מפחיתים את החום לבינוני ומבשלים עד שטעמים מתעבים ורוטב מתעבים, מערבבים לעתים קרובות, כ -15 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מעבירים כדורי בשר ורוטב לקערה.
מפזרים עם הנותרים 1 כף פטרוזיליה ומגישים.