קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

קציצות עגל במרק: בוקטה בברודו

קציצות עגל במרק: בוקטה בברודו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז תנו קציצות עגל במרק: בוקטה בברודו לנסות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עד 3 עצמות בקר, עגל טחון, פקורינו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בפירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 65%. נסו מרק עם קרפים (קרספל אן ברודו), קוסקוס סיציליאני עם מרק דגים (קוסקוס קון ברודו די פסה), ו כופתאות עגל עם אסקרול במרק (מתכונים דומים).

הוראות

1
להכנת ציר הבקר: בתנור סיר בינוני מניחים את עצמות הבקר, הגזר, הבצל והסלרי.
מרכיבים שתצטרך
עצם בקרעצם בקר
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים מים מספיק לכיסוי, ממליחים בנדיבות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ונותנים למרק להתבשל במשך שעה. לעומת זאת, השתמש ב 8 כוסות ציר בקר באיכות טובה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
לאחר המניה יש מבושל במשך שעה 1, לנקז דרך מסננת בסדר, שמירת העצמות והירקות. הניחו את החומרים השמורים בצד והחזירו את הציר המסונן לכיריים. בעזרת כף מחוררת, רזה כל שומן נוסף מהחלק העליון של המרק. מחזירים את המרק לרתיחה על אש בינונית ומורידים לרתיחה להפחתה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
בינתיים מניחים את פירורי הלחם, הפקורינו המגורד, הפטרוזיליה והבשר בקערת ערבוב. ממליחים ומפלפלים את הבשר, בעזרת הידיים כדי לערבב תוך כדי העונה כך שהבשר יתובל לאורך כל הדרך. לאחר שהבשר מעורבב היטב, השתמשו בידיים ליצירת קציצות קטנות, בערך בגודל אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
פקורינופקורינו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
5
בעזרת כף מחוררת משליכים בעדינות את הקציצות למרק המבעבע בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
תנו למרק ולקציצות להתבשל עד שהמרק מצטמצם ב -1 / 3 והקציצות מבושלות, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו