קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

טורטלוני די פגיולי: טורטלוני מלא שעועית

טורטלוני די פגיולי: טורטלוני מלא שעועית
טורטלוני די פגיולי: טורטלוני מלא שעועית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.22 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון, 63 גרם שומן, ובסך הכל של 1242 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן זית, ביצים, שעועית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה מוצק. נסו הו! אני אוהב אותך כל כך, טורטלוני-או, טורטלוני קבובס, ו טורטלוני ריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את השעועית למשך הלילה בהרבה מים קרים לכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מסננים את השעועית ומכסים בהרבה מים מתוקים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מבשלים את השעועית על אש בינונית-גבוהה למשך 1 1/2 שעות, עד ששעועית מועכת בקלות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מסננים את השעועית, מוסיפים את השום, הרוזמרין, שמן הזית, הריקוטה והמלח והפלפל, לפי הטעם, ומועכים את תערובת השעועית והגבינה בעזרת מזלג או בקערת מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צווארי עוףצווארי עוף
לפי עוגהלפי עוגה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
התערובת צריכה להיות גמישה אך לא הומוגנית לחלוטין. הניחו בצד.
5
תלולית 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר משולבים מחצית מהקמח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
7
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו את כל שאריות השאריות. מחזירים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
מחלקים את בצק הפסטה ל -3 כדורים בגודל שווה, ומרדדים כל אחד לתפאורה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
חותכים כל גיליון לריבועים בגודל 4 אינץ'.
10
מניחים כף מתערובת השעועית במרכז כל ריבוע. מקפלים כל ריבוע לשניים, פינה לפינה, ליצירת משולש, ואז מקפלים את הפינות האחרות כדי לפגוש אחד את השני ויוצרים את הטורטלוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטליניnameטורטליניname
11
מניחים את הטורטלוני על מגש גיליון מאובק בקמח עד שהוא מוכן לבישול.
מרכיבים שתצטרך
טורטליניnameטורטליניname
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
12
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
13
במחבת מטגן בגודל 14 עד 16 אינץ ' מחממים את החמאה על אש בינונית-גבוהה עד שהיא מקציפה ושוככת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
בינתיים, זרוק את הטורטלוני במים הרותחים ובשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטליניnameטורטליניname
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
15
מסננים את הפסטה, שומרים את נוזל הבישול ומוסיפים לתבנית עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
מוסיפים את עלי הטימין ואת התזה של מי בישול פסטה, וזורקים על אש גבוהה במשך 1 דקה, כדי מעיל ו מתחלב. מחלקים את הפסטה באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות, מגרדים את הגבינה על כל מנה ומגישים מייד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)