קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

קרפים ערמונים עם פטריות שמנת

קרפים ערמונים עם פטריות שמנת
קרפים ערמונים עם פטריות שמנת נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 277 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך פלפל, קורנית, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קרפים עם קרם ערמונים, קרפים קמח ערמונים (necci) עם ריקוטן ודבש, ו ערמונים, קרפים קינואה עם דומדמניות אדומות וקרם ריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרפים
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
2
שלב את כל החומרים בבלנדר ומערבבים עד צורות הבלילה דקות. צנן את הבלילה לפחות 1 שעה לפני השימוש. זה יכול להיות מאוחסן במקרר עד 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מחממים מחבת nonstick nonstick 8 אינץ ' על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מברשת את החלק התחתון ואת הצדדים של המחבת עם כמה חמאה מומסת שמורות למטרה זו.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים את הבלילה הצוננת.
6
הוסף כ 2 כפות של הבלילה למחבת תוך מערבולת זה. זה מבטיח שכבה דקה של הבלילה בכל רחבי המחבת. אתה רוצה קרפים דקים.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
בואו קרפ לבשל במשך כ -30 שניות או עד שהוא מקבל זהב קל. טאק בצדדים עם מרית גומי. באמצעות מרית או אפילו הידיים שלך (זהיר!), במהירות להעיף את קרפ מעל ולסיים בישול. הקרפ הראשון הוא בדרך כלל מבחן אחד, אז אל תדאג אם זה נדבק.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
העבר אותו לצלחת וחזור עם שאר הבלילה. תערום את כל הקרפים. הם לא צריכים להישאר ביחד.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
9
בשלב זה, אתה יכול למלא אותם עם כל דבר או להקפיא אותם, מוערמים ועטופים היטב, עד 1 חודש.
10
הכן את מילוי הפטרייה
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
11
במחבת sauté בינונית, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים את שיני השום בעדינות לתת את השום להחדיר את השמן במשך 1 עד 2 דקות; ואז להסיר אותו. אל תשרוף את השום.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
13
מוסיפים את הפטריות והקורנית. מבשלים עוד כמה דקות, עד רך מעט קרמל. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
14
הסר מהחום והוסף את קרם fraîche.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
15
מוסיפים כ -2 כפות מילוי ומפזרים פטרוזיליה לכל קרפ ומגלגלים אותם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
16
מגישים באופן מיידי.
17
מתוך צלחות קטנות ופינוקים מתוקים: המסע של המשפחה שלי לבישול ללא גלוטן על ידי ארן גויאגה. טקסט ותמונות זכויות יוצרים © 2012 על ידי ארן גויאגה. פורסם על ידי Little, Brown And Company.