קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

רביולי אגסים ופקורינו עם רוטב חמאה מרווה

רביולי אגסים ופקורינו עם רוטב חמאה מרווה
רביולי אגס ופקורינו עם רוטב חמאה מרווה עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 708 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, אגסים, עטיפות וונטון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חלמון הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: רביולי אגס ופקורינו עם אגוזי מלך, רביולי דלעת עם רוטב חמאה מרווה השחמה, ו רביולי דלעת מעדן עם רוטב מרווה חמאה.

הוראות

1
מניחים אגסים בקערה גדולה. אם יותר מדי נוזל, לנקז דרך מסננת בסדר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים פקורינו, מסקרפונה וחלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
פקורינופקורינו
3
מניחים עטיפת וונטון 1 על משטח עבודה.
4
מניחים 1 עד 1 1/2 תערובת כפיות באמצע עטיפה.
5
מברשת קצוות עם מים, לקפל עטיפה מעל. לחץ בחוזקה כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
מלא סיר 4 ליטר שני שלישים מלאים במים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים מלח; חום לרתיחה. להחליק בעדינות ב 5 רביולי. מבשלים 3 עד 4 דקות או עד הסוף. חזור עד שכל הרביולי מבושל.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
במחבת 8 עד 10 אינץ', חמאת חום ומרווה מעל חום בינוני גבוה עד שהחמאה זהובה חום, הפחתת חום במידת הצורך כדי לשמור על החמאה מלהישרף.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר מרווה; לשפוך חמאה על רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
10
מפזרים גבינה נוספת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.