רביולי אגסים ופקורינו עם רוטב חמאה מרווה
רביולי אגס ופקורינו עם רוטב חמאה מרווה עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 708 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, אגסים, עטיפות וונטון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חלמון הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: רביולי אגס ופקורינו עם אגוזי מלך, רביולי דלעת עם רוטב חמאה מרווה השחמה, ו רביולי דלעת מעדן עם רוטב מרווה חמאה.
הוראות
מניחים אגסים בקערה גדולה. אם יותר מדי נוזל, לנקז דרך מסננת בסדר.
מערבבים פקורינו, מסקרפונה וחלמון ביצה.
מניחים עטיפת וונטון 1 על משטח עבודה.
מניחים 1 עד 1 1/2 תערובת כפיות באמצע עטיפה.
מברשת קצוות עם מים, לקפל עטיפה מעל. לחץ בחוזקה כדי לאטום.
מלא סיר 4 ליטר שני שלישים מלאים במים.
מוסיפים מלח; חום לרתיחה. להחליק בעדינות ב 5 רביולי. מבשלים 3 עד 4 דקות או עד הסוף. חזור עד שכל הרביולי מבושל.
במחבת 8 עד 10 אינץ', חמאת חום ומרווה מעל חום בינוני גבוה עד שהחמאה זהובה חום, הפחתת חום במידת הצורך כדי לשמור על החמאה מלהישרף.
הסר מרווה; לשפוך חמאה על רביולי.
מפזרים גבינה נוספת לפי הצורך.