רגל-או-כבש עם רוזמרין או ג'וס
רגל-או-כבש עם רוזמרין או-ג'וס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-8 ומחירו 6 מנות.28 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 303 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם גרידת ליים, רגל טלה, פלפל טרי סדוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי לנצל את גרידת הסיד אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות מרמלדה כתומות עם ציפוי גרידת תפוז כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 14 שעות ו -10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. נסו רגל רוזמרין של כבש, צלעות טלה רוזמרין, ו רגל טלה עם שום ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
במעבד מזון או בבלנדר מוסיפים את הרוזמרין, השום, הבלסמי והסויה. דופק כמה פעמים לשלב, ולאחר מכן מוסיפים את הפלפל השחור ואת מיץ ליים. דופק, ואז מערבבים פנימה את גרידת הסיד.
חתוך את השומן והגיד מרגל הטלה. שים אותו בשקית ניילון גלון הניתנת לסגירה מחדש ושפוך פנימה את המרינדה. מכניסים למקרר למשך 12 עד 24 שעות. מסננים ושומרים את המרינדה.
מחממים תנור או גריל עקיף ל 325 מעלות צלזיוס.
עם חוט מטבח, לקשור את הרגל לתוך צלי בצורת שווה. שוזרים את רצועות הבייקון לחוט המטבח, יחד עם הרוזמרין.
מכניסים את הטלה לתבנית צלייה ויוצקים פנימה את המרינדה. צולים כ 25 דקות לכל פאונד עבור בינוני נדיר, על 1 שעה 40 דקות. טמפרטורה פנימית צריכה לרשום 145 עד 155 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית בסיום. מקציפים מדי פעם עם מיצי המחבת.
מוציאים את הטלה מהתנור כשמגיעים לטמפרטורה הפנימית הרצויה.
מוציאים את הטלה מהתבנית לקרש חיתוך ומניחים לנוח מכוסה קלות במשך 10 עד 15 דקות.
בזמן שהכבש נח, הוציאו את השומן מתבנית הצלייה, הניחו אותו על אש גבוהה ושילבו לאט את ציר העוף. מסננים ולהתאים תבלינים, לפי הטעם. מחזירים לאש ומצמצמים למשך 5 דקות ואז מערבבים פנימה את החמאה והורמוט.
יוצקים לקערת הגשה. פורסים את הטלה ומסדרים אותו על מגש הגשה.