רוגלך חמוציות
Rugelach חמוציות דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 48 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 96 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר חום חזק, סוכר מגורען, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 8%. נסו רוגלך חמוציות, פיסטוק-חמוציות רוגלעך, ו Rugelach חמוציות כתום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, עם מיקסר במהירות בינונית, לנצח 1 כוס חמאה, גבינת שמנת, וניל עד חלקה.
הוסף 1/3 כוס סוכר מגורען ואת הסוכר החום להכות עד חלקה מאוד.
בקערה בינונית, מערבבים 2 1/4 כוסות קמח, 1 כפית קינמון וציפורן.
מוסיפים לתערובת חמאה, מערבבים לערבב, ואז מכים עד מעורבב היטב. מחלקים את הבצק לשלישים ומשטחים כל אחד לדיסק. לעטוף כל בניילון נצמד להקפיא עד המשרד, על 45 דקות.
עם מערוך מקורנן, על משטח מקורנן קלות, לגלגל דיסק אחד בכל פעם לתוך סיבוב 1/8 אינץ 'עבה על 12 אינץ' בקוטר.
מורחים כל באופן שווה עם מילוי חמוציות 1/2 כוס, ואז מפזרים שליש שוקולד לבן קצוץ ושליש אגוזי מלך.
חותכים כל סיבוב לתוך 16 טריזים. החל בקצה הרחב, לגלגל כל טריז סביב מילוי; לכופף כל גליל מעט לתוך סהר.
מניחים עוגיות על 1 אינץ 'בנפרד על חמאה 12 על ידי 15 אינץ' אפייה גיליונות.
בקערה קטנה, לנצח חלמון ביצה וחלב להתמזג. בקערה קטנה אחרת, לערבב נשאר 1/3 כוס סוכר מגורען 1 כפית קינמון.
מברשת עוגיות קלות עם תערובת ביצה ומפזרים סוכר קינמון; להשליך את כל תערובת הביצה הנותרים ולשמור סוכר קינמון לשימושים אחרים.
אופים עוגיות בתנור רגיל או הסעה 350 עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות; אם אפיית שני סדינים בבת אחת בתנור אחד, לעבור את עמדותיהם באמצע דרך האפייה.
תן לעוגיות להתקרר על הסדינים במשך 5 דקות, ולאחר מכן השתמש במרית רחבה כדי להעביר למדפים כדי להתקרר לחלוטין.
מילוי חמוציות: במעבד מזון, מערבולת 2 1/2 כוסות חמוציות טריות (ממוין ושטוף) או חמוציות קפואות מופשרות, 3 כפות זנגביל טרי טחון, ו 1 כתום, שטוף לרסיסים (זרעים מושלכים), עד חלקה.
לגרד לתוך מחבת 3-4 ליטר ולהוסיף 1/2 כוס סוכר; מערבבים לעתים קרובות על חום בינוני עד הסוכר הוא מומס תערובת מצטמצם כ 2 כוסות, על 10 דקות. להירגע עד מגניב, כ -30 דקות.