קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

רוגלך

רוגלך
מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-32 מנות. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, גבינת שמנת, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Rugelach, Rugelach, ו Rugelach.

הוראות

1
תן לגבינת השמנת ולחמאה לנוח על הדלפק במשך 10 דקות - אתה רוצה שהם יהיו מעט מתרככים אבל עדיין מגניב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
2
שים את הקמח והמלח במעבד מזון, לפזר על חתיכות של גבינת שמנת וחמאה דופק את המכונה 6 עד 10 פעמים. ואז לעבד, גירוד את הצדדים של הקערה לעתים קרובות, רק עד הבצק יוצר גושים גדולים—לא עובד את זה כל כך הרבה זמן כי הוא יוצר כדור על הלהב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להפוך את הבצק החוצה, לאסוף אותו לכדור ולחלק אותו לשניים. צורה כל מחצית לתוך דיסק, לעטוף את הדיסקים בניילון לעטוף ולקרר לפחות 2 שעות, או עד 1 יום. (עטוף אטום, הבצק יכול להיות קפוא עד 1 חודש.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מחממים את הריבה בסיר על אש נמוכה, או עושים את זה בתנור מיקרוגל, עד שהוא הופך לנוזל.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים את הסוכר וקינמון יחד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
קו שני גיליונות אפייה עם קלף או מחצלות סיליקון. (מחצלות אפיית סיליקון נהדרות עבור רוגלך.)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
משוך חבילה אחת של בצק מהמקרר. אם זה מוצק מדי להתגלגל בקלות, או להשאיר אותו על הדלפק במשך כ 10 דקות או לתת לו כמה bashes עם מערוך שלך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק למעגל 11-12 אינץ'. כפית (או מברשת) מבריק דק של ריבה על הבצק, ומפזרים מעל מחצית סוכר הקינמון. לפזר על מחצית האגוזים, מחצית דומדמניות וחצי שוקולד קצוץ. מכסים את המילוי עם פיסת נייר שעווה ולחץ בעדינות על המילוי לתוך הבצק, ולאחר מכן להסיר את הנייר ולשמור אותו עבור אצווה הבאה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
דומדמניותדומדמניות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
באמצעות גלגל פיצה או סכין חדה, לחתוך את הבצק לתוך 16 טריזים, או משולשים. (הדרך הקלה ביותר לעשות זאת היא לחתוך את הבצק לרבעים, ולאחר מכן לחתוך כל רבע למשולשים 4.) החל בבסיס כל משולש, מגלגלים את הבצק כך שכל עוגייה הופכת לסהר קטן. מסדרים את המגלגלים על תבנית אפייה אחת, מוודאים שהנקודות תחובות מתחת לעוגיות, ומקררים. חזור עם החבילה השנייה של הבצק, ומקרר את העוגיות לפחות 30 דקות לפני האפייה. (את העוגיות ניתן לכסות בקירור לילה או קפוא במשך עד 2 חודשים; לא להפשיר לפני האפייה, רק להוסיף כמה דקות נוספות לזמן האפייה.)
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מתכונן ל
1
מניחים את המדפים לחלק את התנור לשלישים ולחמם מראש את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
מערבבים את הביצה והמים יחד, ומברישים קצת זיגוג זה על כל רוגלך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
2
מפזרים את העוגיות עם הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
אופים את העוגיות במשך 20 עד 25 דקות, מסובב את הסדינים מלמעלה למטה וחזית לאחור בנקודת האמצע, עד שהם נפוחים וזהובים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
מעבירים את העוגיות למדפים כדי להתקרר רק כדי להתחמם או לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
5
הגשה: תה הוא מסורתי, אבל אנחנו שותים קפה עם רוגלך. אלה יפים, ואפילו עם מילוי ריבה-ופירות שלהם, לא מתוק מדי, והם אפילו טובים עם יין מבעבע.אחסון: העוגיות ניתן לשמור מכוסה בטמפרטורת החדר עד 3 ימים או עטוף אטום וקפוא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
יין מבעבעיין מבעבע
גליל פירותגליל פירות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
2-1/2 אונקיות שמנת חצי וחצי2-1/2 אונקיות שמנת חצי וחצי
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ריבהריבה
תהתה