שוקולד אגוזים נשיקות
שוקולד אגוזים נשיקות נטול גלוטן, הר ד ' אובר. והוא מתאים להגשה ל 50 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אגוזי לוז, סודה לשתיה, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 13%, המנה הזו די גרועה. נסו שוקולד-אגוזים נשיקות, נשיקות אגוזי לוז שוקולד: באסי ד ' אלסיו, ו מרנגי אגוזי לוז עם פרלין אגוזי לוז ורוטב שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
הביאו לרתיחה סיר מים גדול והוסיפו את הסודה לשתייה. זרוק פנימה את אגוזי הלוז, החזיר לרתיחה והבריח 10 שניות.
מסננים אגוזי לוז במסננת ואז מורחים על תבנית עם נייר אפייה בשכבה אחת.
מכניסים לתנור וצולים 8 עד 10 דקות עד לקבלת צבע חום בהיר.
מוציאים מהתנור, מניחים מגבת מטבח מעל התבנית ומניחים להתקרר לחלוטין.
שפשפו אגוזי לוז מקוררים בין כפות הידיים; הקליפות צריכות להחליק מיד. מניחים בצד 50 אגוזי לוז שלמים. טוחנים את השאר דק מאוד במעבד מזון המצויד בלהב המתכת ומניחים בצד.
מניחים סוכר ושמנת כבדה בסיר בינוני ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את השוקולד הקצוץ, מניחים לשבת במשך 2 דקות ואז מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים את הגנאש לקערת המיקסר החשמלי ומניחים להתקרר עד להתייצבות. התאימו את המכונה עם משוט והקציפו את הגנאש שנקבע במהירות בינונית עד שהוא מאוורר ואוורירי, כ -2 דקות. מקציפים פנימה את אגוזי הלוז הטחונים השמורים ואת הליקר אם משתמשים בהם. מקציפים היטב לשלב ביסודיות.
טען תערובת לשקית מאפה המצוידת בקצה רגיל בגודל 1/2 אינץ'. מרפדים תבנית בנייר אפייה או נייר שעווה. צינור החוצה 1/2-אינץ כדורי. מעל כל כדור, לחץ פנימה את אחד מאגוזי הלוז השלמים השמורים עד שהוא קבור באמצע הדרך.
מניחים את התבנית במקרר לצינון מלא.
לציפוי מניחים שוקולד מחוסם בקערה בינונית. מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר קלף או שעווה. קבל את עצמך 2 מזלגות.
מניחים כדור אגוז אחד על שיני מזלג אחד, אגוז למעלה. מנמיכים את המזלג לתוך השוקולד המומס, מכסים לחלוטין. מעלית מזלג עד, להשהות 3 שניות כדי לאפשר עודף שוקולד לטפטף, ואז לרוץ תחתון של מזלג לאורך למעלה של קערת כדי להסיר עודף שוקולד.
הניחו מזלג על תבנית מרופדת בנייר והשתמשו במזלג שני כדי לדחוף את הממתק בזמן שאתם מושכים את המזלג הראשון (זה קל יותר ממה שזה נשמע). שמור את האגוז כל הזמן. חזור עם שאר המרכזים. אם חם בחוץ, הכניסו את הסוכריות המוגמרות למקרר להתייצבות; אחרת הם יתייצבו בטמפרטורת החדר הקרירה (65 מעלות).
שתי הסוכריות הללו הופכות מתנות חג מולד נהדרות לארוזות בקופסאות או סלים קטנים. הם מעורבים אך ניתן לעשות זאת בקלות בקבוצות גדולות. יום עבודה אחד יכול להניב מתנות רבות. אתה יכול לעשות כפול של אצווה משולשת של גנאש כמהין ולחלק אותו, להכות טעמים שונים לחלקים שונים.