קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות50
ציון בריאות1
מגזין

שוקולד אגוזים נשיקות

שוקולד אגוזים נשיקות
שוקולד אגוזים נשיקות נטול גלוטן, הר ד ' אובר. והוא מתאים להגשה ל 50 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אגוזי לוז, סודה לשתיה, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 13%, המנה הזו די גרועה. נסו שוקולד-אגוזים נשיקות, נשיקות אגוזי לוז שוקולד: באסי ד ' אלסיו, ו מרנגי אגוזי לוז עם פרלין אגוזי לוז ורוטב שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הביאו לרתיחה סיר מים גדול והוסיפו את הסודה לשתייה. זרוק פנימה את אגוזי הלוז, החזיר לרתיחה והבריח 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
אגוזי לוזאגוזי לוז
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מסננים אגוזי לוז במסננת ואז מורחים על תבנית עם נייר אפייה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מסננתמסננת
4
מכניסים לתנור וצולים 8 עד 10 דקות עד לקבלת צבע חום בהיר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מוציאים מהתנור, מניחים מגבת מטבח מעל התבנית ומניחים להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
תנורתנור
מחבתמחבת
6
שפשפו אגוזי לוז מקוררים בין כפות הידיים; הקליפות צריכות להחליק מיד. מניחים בצד 50 אגוזי לוז שלמים. טוחנים את השאר דק מאוד במעבד מזון המצויד בלהב המתכת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
7
מניחים סוכר ושמנת כבדה בסיר בינוני ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
מוסיפים את השוקולד הקצוץ, מניחים לשבת במשך 2 דקות ואז מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
מקציפים פנימה את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
יוצקים את הגנאש לקערת המיקסר החשמלי ומניחים להתקרר עד להתייצבות. התאימו את המכונה עם משוט והקציפו את הגנאש שנקבע במהירות בינונית עד שהוא מאוורר ואוורירי, כ -2 דקות. מקציפים פנימה את אגוזי הלוז הטחונים השמורים ואת הליקר אם משתמשים בהם. מקציפים היטב לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
ארוחת אגוזי לוזארוחת אגוזי לוז
ליקרליקר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
11
טען תערובת לשקית מאפה המצוידת בקצה רגיל בגודל 1/2 אינץ'. מרפדים תבנית בנייר אפייה או נייר שעווה. צינור החוצה 1/2-אינץ כדורי. מעל כל כדור, לחץ פנימה את אחד מאגוזי הלוז השלמים השמורים עד שהוא קבור באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
שקית מאפהשקית מאפה
12
מניחים את התבנית במקרר לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
לציפוי מניחים שוקולד מחוסם בקערה בינונית. מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר קלף או שעווה. קבל את עצמך 2 מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
14
מניחים כדור אגוז אחד על שיני מזלג אחד, אגוז למעלה. מנמיכים את המזלג לתוך השוקולד המומס, מכסים לחלוטין. מעלית מזלג עד, להשהות 3 שניות כדי לאפשר עודף שוקולד לטפטף, ואז לרוץ תחתון של מזלג לאורך למעלה של קערת כדי להסיר עודף שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
הניחו מזלג על תבנית מרופדת בנייר והשתמשו במזלג שני כדי לדחוף את הממתק בזמן שאתם מושכים את המזלג הראשון (זה קל יותר ממה שזה נשמע). שמור את האגוז כל הזמן. חזור עם שאר המרכזים. אם חם בחוץ, הכניסו את הסוכריות המוגמרות למקרר להתייצבות; אחרת הם יתייצבו בטמפרטורת החדר הקרירה (65 מעלות).
מרכיבים שתצטרך
ממתקיםממתקים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
שתי הסוכריות הללו הופכות מתנות חג מולד נהדרות לארוזות בקופסאות או סלים קטנים. הם מעורבים אך ניתן לעשות זאת בקלות בקבוצות גדולות. יום עבודה אחד יכול להניב מתנות רבות. אתה יכול לעשות כפול של אצווה משולשת של גנאש כמהין ולחלק אותו, להכות טעמים שונים לחלקים שונים.
מרכיבים שתצטרך
ממתקיםממתקים