רוטב בורבון קרם
רוטב בורבון-שמנת יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 477 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי דפנה, צוואר וקרביים שמורים מהודו שלך, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: עוף פקאן ברוטב שמנת בורבון מייפל, בורבון אפרסקים וקרם קוקוס פנקייק עם סירופ קרם בורבון, ו רוטב בורבון.
הוראות
צוואר טורקיה Pat ו giblets יבש עם מגבות נייר.
מניחים אותם בקערת ערבוב גדולה, ומתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי.
מוסיפים 2 כפות של הקמח וזורקים למעיל.
מחממים סיר גדול או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה ומוסיפים 3 כפות שמן. כאשר הוא מנצנץ, מניחים את צוואר טורקיה ואת קרביים בסיר; חום אותם היטב מכל הצדדים, על 6 דקות.
הסר פריטים משחימים לצלחת גדולה ולהניח בצד.
יוצקים שמן עודף מן הסיר ולהשליך, אבל לא לנקות את הסיר. להחזיר את הסיר לתנור על אש בינונית.
להוסיף 3 כפות הנותרים שמן לסיר. כאשר חם, מוסיפים בצל, סלרי וגזר לסיר עם קמצוץ של מלח וכמה פלפל שחור טחון טרי. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתרככים ורק משחימים את הקצוות, כ -15 דקות. בינתיים, לחמם מרק עוף בסיר בינוני על חום בינוני עד חם.
מפזרים הנותרים 6 כפות קמח על ירקות ומערבבים עד משולב היטב. מבשלים כ 2 דקות יותר, ערבוב מדי פעם.
מוסיף מרק עוף חם לסיר, ערבוב כל הזמן גירוד כל חתיכות השחמה כי יש דבק לתחתית עם כף עץ. כבה את החום ומערבבים ב 1/2 כוס הוויסקי, עלי המפרץ, ואת המרווה.
שים את הצוואר ואת הקרביים שמורים בסיר. הפעל את התנור על גב ולהביא תערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים חשופים, במשך כ 30 דקות, ערבוב מדי פעם עד רוטב מצטמצם מעובה ואין טעם קמח גלם נשאר.מסננים רוטב דרך מסננת רשת בסדר לסיר בינוני. מערבבים בקרם ונותר 1/4 כוס ויסקי, ולאחר מכן לחזור לתנור על חום בינוני כדי לחמם מחדש. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי.