רוטב גואסאקה
רוטב גואסאקה נטול גלוטן, וללא לקטוז רוטב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 209 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפלים סראנו, מלח, חרדל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו רוטב גואסאקה, Guasacaca (רוטב אבוקדו), ו רוטב גואסאקה (ונצואלה) (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את הכוסברה, שמן, בצל, פלפלים, רוטב חריף, חרדל, פלפלים סראנו, שום, מיץ לימון, מלח, חומץ, רוטב ווסטרשייר וסוכר לקערה ומערבבים עם בלנדר טבילה עד המרכיבים משולבים אבל הרוטב עדיין עבה. בקערה נפרדת, מועכים את האבוקדו.
מוסיפים את הרוטב בעדינות לשלב את החומרים היטב.
מגישים מיד עם empanadas, או להעביר מיכל אטום עם בורות אבוקדו, כדי להאט את החמצון של האבוקדו.