זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. אם יש לכם עגבניות משומר, בשר טחון נוסף, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו רוטב ספגטי מבשל איטי, רוטב ספגטי מבשל איטי, ו רוטב ספגטי מבשל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בבישול איטי, לשלב עגבניות מרוסקות, עגבניות חתוכות לקוביות, רסק עגבניות, רוטב עגבניות, ו kielbasa. כוון את התנור האיטי לגובה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
נקניקייה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני. מבשלים בצל, סקווש, פלפל ירוק ושום בשמן עד הבצלים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
1 (0.18 אונקיה) חבילת סאזון עם כוסברה ואחיוט
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
סכין קילוף
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
3
מעבירים ירקות לבישול האיטי.
מרכיבים שתצטרך
(ללא תוספת חמאה או חלב)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
מניחים בשר טחון תרנגול הודו טחון במחבת גדולה, עמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחון
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
5
מסננים, מתפוררים דק, ומעבירים לבישול איטי. מתבלים עם עלי דפנה, פלפל, בזיליקום, אזובית, טימין ואורגנו.