רוטב נקניק בבישול איטי
רוטב נקניק בבישול איטי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 376 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -22 גרם שומן . מתאים ל-12 מנות. תמורת $1.86 למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, חמאה, מרק עוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-20 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: רסק תפוחים בבישול איטי , קורנדביף וכרוב בבישול איטי , וצ'ילי בקר בבישול איטי .
הוראות
במחבת טפלון גדולה, מבשלים את הנקניק, הסלרי והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז.
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים פנימה את שאר החומרים.
מניחים בתוך 5-Qt. בישול איטי מצופה בתרסיס בישול. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 3-4 שעות או עד שהתפוח רך, תוך ערבוב פעם אחת.