כוסות חסה עם טופו ובשר
כוסות חסה עם טופו ובשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. אם יש לך בשר טחון, שמן canolan, שמן שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 42 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ספלי חסה בזיליקום תאילנדי, לימון חריף וטופו Herbed בכוסות חסה, ו בשר בקר אסייתי בכוסות חסה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה, להקציף יחד רוטב צ ' ילי שום, שמן שומשום, רוטב סויה, רוטב הויסין, חומץ ושרי.
פורסים את הטופו ללוחות עבים 1/2 אינץ ' ומניחים את הפרוסות על גבי מגבות נייר. השתמש יותר מגבות נייר כדי ללטף את הטופו בחוזקה על מנת להסיר כמה שיותר מים ככל האפשר. זה צריך לקחת בערך 2 דקות ולהשתמש על 3 מגבות נייר. טופו מיובש דק לטחון ולהניח בצד.
מחממים את השמן במחבת ווק או גדולה במיוחד על חום בינוני.
מוסיפים את הג ' ינג 'ר ואת הלבנים בצל ירוק ומבשלים עד לבן בצל ירוק ג' ינג ' ר הוא ריחני, על 2 עד 3 דקות.
מוסיפים בשר טחון וטופו ומבשלים, ערבוב, עד בשר אטום ופשוט מבושל דרך, על 4 עד 5 דקות.
הוסף רוטב שמור. להפחית את החום לרתיחה ולבשל, ערבוב, 3 עד 4 דקות נוספות.
מוסיפים ערמוני מים ומערבבים לשלב.
ממלאים כל עלה חסה במילוי.
מגישים עם בצל ירוק, פלפלים אדומים ובוטנים.