רוטב סויה ודבש תרנגול הודו מזוגג
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, כך לתת רוטב סויה-ודבש-מזוגג טורקיה לנסות. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. מתאים ל-45 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמישה תבלינים, בצל ירוק, הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קבב סטייק סויה דבש עם רוטב לימון כוסברה, רוטב סויה ודבש תרנגול הודו מזוגג, ו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מאוד, לטאטא יחד את רוטב הסויה, דבש, שמן שומשום וחצי זנגביל.
שים את ההודו בקערה, צד השד למטה, ומרינדה בטמפרטורת החדר במשך 45 דקות. הפעל את טורקיה ואת השד לרבד בצד למעלה במשך 15 דקות.
הגדר מתלה במחבת צלייה גדולה. בקערה קטנה, לשלב את המלח, פלפל ואבקת חמישה תבלינים.
הסר את טורקיה מן המרינדה; להזמין את המרינדה. הגדר את טורקיה על המדף, השד בצד למעלה, ואת העונה פנימה והחוצה עם תערובת מלח. למלא את החלל עם הבצל הירוק ואת הג ' ינג ' ר שנותר. הפוך את חזה ההודו למטה על המדף.
הוסף 2 כוסות מים למחבת הקלייה. באופן רופף לכסות את טורקיה עם אוהל רדיד.
צולים את ההודו במשך 4 שעות, צולים עם חלק מהמרינדה השמורה כל שעה ומוסיפים סך של 3 כוסות מים למחבת במהלך הקלייה. הפוך את צד חזה טורקיה מעלה ו baste היטב עם המרינדה השמורה. צלי שנחשף במשך 30 דקות, צולה פעם אחת באמצע הבישול. ההודו נעשה כאשר מדחום שנקרא מיידית מוכנס ב רשם הירך 16
בזהירות לשפוך את המיצים מחלל טורקיה לתוך מחבת צלייה ולהעביר את טורקיה ללוח גילוף.
תן לנוח במקום חם במשך 30 דקות.
בינתיים, מסננים את מיצי המחבת לתוך סיר גדול לרפרף את השומן.
מוסיפים את ציר העוף למיצים יחד עם 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
בקערה בינונית, למזג את החמאה עם הקמח כדי להפוך את משחה חלקה. בהדרגה לטאטא 2 כוסות של מיצי פאן חם עד חלקה.
לטאטא את התערובת לתוך הסיר ולהביא את הרוטב לרתיחה, לטאטא כל הזמן, עד מעובה. מבשלים את הרוטב על אש נמוכה, לטאטא מדי פעם, עד שלא נשאר טעם גס, כ 8 דקות. תחתכי את ההודו, תעבירי את הרוטב ליד השולחן.