ריבת אוכמניות ריחנית
ריבת אוכמניות ריחנית היא ללא גלוטן וטבעוני ומספק כ 40 מנות. מנה אחת מכילה 45 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון בבקבוק, אוכמניות, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד הכי טוב כמו תבלין, והוא נעשה בערך 13 שעות ו-20 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: בייקון וריבת ויסקי, ריבת ברי דובדבן, ו ריבת אפרסק ריבס.
הוראות
לחטא את הצנצנות ואת העפעפיים: לשטוף את הצנצנות, העפעפיים ואת הלהקות במים חמים, סבון. לשטוף היטב. לייבש את העפעפיים ואת הלהקות ולהניח אותם בצד.
מניחים צלחת במקפיא כדי להירגע לבדיקת הריבה.
מניחים את האוכמניות בסיר גדול, כבד תחתית ולרסק אותם עם החלק האחורי של כף עץ עד כמה פירות יער נשברים והם מתחילים לשחרר את המיץ שלהם.
מוסיפים את הסוכר ואת קליפת תפוח ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מרתיחים במרץ, ערבוב לעתים קרובות, עד הריבה מגיע לנקודת ההגדרה שלה, על 15 דקות. (בועות יעלו על פני השטח של המחבת; אם הם מקבלים גבוהים מדי, רק מערבבים את הריבה עד שהם יורדים.) ברגע שהריבה מגיעה ל-228°F, התחל לבדוק אם היא מוגדרת כראוי. לנהל את מבחן הצלחת: לשים כפית של ריבה על הצלחת הצוננת ומניחים אותו במקפיא עד הריבה מגיעה לטמפרטורת החדר, על 1 דקה. צייר את האצבע שלך דרך הריבה. אם זה מיד רץ בחזרה יחד, זה לא מוכן. לאחר הריבה מוכנה, להסיר אותו מהחום ומערבבים את מיץ הלימון.
הסר את הצנצנות מהמים החמים עם מרים צנצנת, ומאפשר כל מים עודפים לטפטף. להביא את המים בפחית בחזרה לרתיחה (כ 82°) לעיבוד צנצנות ארוזות. למלא את צנצנות מעוקר עם ריבה, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. (אם יש לך חצי צנצנת מלאה, למקם אותו במקרר ולאכול את הריבה בתוך 5 ימים.כדי להסיר את כל בועות האוויר, להחליק מרית גומי נקי למטה בצד של כל צנצנת ולחץ פנימה על הריבה תוך סיבוב הצנצנת; לחזור 2 עד 3 פעמים עבור כל צנצנת.לעיבוד הצנצנות הארוזות: נגבו את השפה והחוטים של כל צנצנת במגבת נקייה ולחה.
מניחים את המכסים על הצנצנות, בודקים כי מתחם האיטום מרוכז. להתאים את הצנצנות עם להקות להדק רק עד התנגדות הוא פגש.בדוק כי המים בסיר או פחית מים רותחים הוא בבית מבשלים (כ 82°), ולאחר מכן להגדיר את הצנצנות במדף השימורים. (הצנצנות חייב להיות מכוסה על ידי 1 עד 2 סנטימטרים של מים.
הוסף מים רותחים נוספים לפי הצורך.) מכסים את הסיר במכסה הדוק ומביאים אותו לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני-גבוה. לעבד את הצנצנות במשך 10 דקות ברתיחה מתגלגלת עדינה אך יציבה. (להתחיל לחשב את זמן העיבוד פעם המים הוא ברתיחה מתגלגלת. בדוק מדי פעם שהמים נשארים ברתיחה קבועה.) לאחר עיבוד, להסיר את הצנצנות עם מרים צנצנת ולהגדיר אותם זקוף, 1 עד 2 סנטימטרים זה מזה, על מגבת יבשה. אל תדליק מחדש את הלהקות; תן לצנצנות להתקרר לפחות 12 שעות.לאחר הצנצנות התקררו, לבדוק חותם על ידי לחיצה על מרכז כל מכסה. אם המרכז הוא קעור ולא להגמיש, להסיר את הלהקה ולנסות להרים את המכסה עם קצות האצבעות שלך (לא למשוך חזק מדי). אם אתה לא יכול להרים את המכסה, יש חותם ואקום טוב. אם המכסה קופץ, הצנצנת שלך לא חותם כראוי. לאכול את הריבה בתוך 2 months.To אחסן צנצנות מעובדות כראוי, לנגב כל מכסה וצנצנת עם מטלית נקייה ולחה (הלהקות לא צריכות להישאר על אחסון), לתייג את הצנצנות, ולאחסן אותם במקום קריר, יבש, חשוך. צנצנות שלא נפתחו ניתן לשמור עד שנה כאשר מאוחסנים כראוי. לאחר פתיחת, לשמור במקרר ולהשתמש בתוך 2 חודשים.