ריזוטו אביב
המתכון ריזוטו האביב מוכן בערך 20 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 20. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 79 קלוריות. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם מרק ירקות, שמן זית, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ריזוטו אביב, ריזוטו אביב, ו ריזוטו אפונה אביב (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בשמן זית במחבת עמוקה על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 2 עד 3 דקות. אל תהיה חום.
לזרוק אורז ומערבבים כדי לצפות את האורז.
מוסיפים מרק חם, חלב ואספרגוס.
מביאים לרתיחה מעל חום בינוני; מבשלים במשך 5 דקות על אש נמוכה.
מערבבים ב 1/4 כוס גבינת פרמזן, מלח ופלפל.
מפזרים גבינת פרמזן נותרת רק לפני ההגשה.