ריזוטו ירוק אמרלד
ריזוטו ירוק אמרלד הוא מתכון ים תיכוני המגיש 4. במנה עיקרית זו יש 420 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו שעועית, פרחי ברוקולי, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. מתכונים דומים: ריזוטו ירוק, ריזוטו אפונה ירוק, ו ריזוטו ירוק.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר גדול וכבד מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצל והשום; מבשלים ומערבבים עד הבצל מתחיל להפוך חום זהוב בקצוות, על 2 דקות.
יוצקים את האורז, ומערבבים עד האורז מצופה בשמן והחל טוסט, 3 עד 4 דקות. להפחית את החום בינוני ומערבבים את הסלרי ויין לבן.
מבשלים ומערבבים עד שהיין מתאדה ברובו, ומערבבים בשליש ממניות העוף הרותחות; ממשיכים לערבב עד לשלב. חזור על תהליך זה פעמיים נוספות, תוך ערבוב כל הזמן. ערבוב במרק צריך לקחת 15 עד 20 דקות בסך הכל.
מוסיפים את הברוקולי, האפונה, הקישואים והפולים הירוקים במהלך 7 הדקות האחרונות של הבישול ומבשלים עד למכרז. מערבבים את גבינת הפטה והפטרוזיליה לפני ההגשה.