ריזוטו עם שמפניה ורדיקיו
ריזוטו עם שמפניה וצנוניות עשויים להיות התוספת שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח, פלפל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ערב השנה החדשה. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו נשאר יין או שמפניה? אין בעיה! מחבת שפמנון צרוב על ריזוטו שמפניה עם רוטב פאן שמפניה, סלט שעורה בקערות Radicchio עם שמפניה-ויניגרט כתום, ו ריזוטו עם רדיקיו (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק ו 1 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מוסיפים בצל למחבת ומבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים אורז; מבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים בשמפניה 1 1/2 כוסות; לבשל 2 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן. מערבבים בתערובת מרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק נספג לפני הוספת הבא (כ 20 דקות בסך הכל).
מערבבים בשארית 1/2 כוס שמפניה, radicchio, 1/2 כוס גבינה, חמאה, מלח, פלפל, ואגוז מוסקט.
מגישים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.