קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

ריזוטו פטריות

ריזוטו פטריות
ריזוטו פטריות נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 688 קלוריות. 133 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שאלוט, שמן זית, עלי דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות), ריזוטו פטריות, ו ריזוטו פטריות.

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא מרק עוף לרתיחה. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
יוצקים 1 כוס מרק עוף מחומם לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים פטריות מיובשות ומכסים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
4
בואו להשרות עד מתרכך, על 15 דקות.
5
הסר פטריות ולהניח בצד. להחזיר מרק פטריות בחזרה למחבת עם מרק עוף.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים לחצן ופטריות בלה תינוק, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד משחימים היטב, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8
להוסיף פורצ ' יני rehydrated ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל הוא התאדה, כ 2 דקות.
9
מוסיפים שאלוט, שום, וקורנית. מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
10
מוסיפים חמאה ואורז ומבשלים, ערבוב, עד שהאורז מתחיל להפוך שקוף, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
11
מוסיפים יין ועלי דפנה ומבשלים עד שהיין נספג ברובו.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
12
מוסיפים את כל מלבד 1 כוס של ציר עוף ומביאים לרתיחה מתגלגלת, ערבוב מדי פעם. מכסים ומפחיתים חום להגדרה הנמוכה ביותר. מבשלים 10 דקות, מערבבים, מחליפים כיסוי, וממשיכים לבשל עד שהמים נספגים בעיקר, כ -10 דקות יותר. מערבבים בכוס הנותרים של ציר עוף, פרמזן, ופטרוזיליה ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. אורז צריך להיות שמנת להתיישב לתוך שלולית לאט כאשר כפית על צלחת. אם סמיך מדי, דלל את האורז עם מים או יותר מלאי.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
13
מגישים מיד על צלחות חמות מאוד או קערות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך