קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

ריזוטו פירות ים

ריזוטו פירות ים
אם יש לכם בזיליקום, פלפל טחון, מיץ צדפות בבקבוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. נסו ריזוטו פירות ים, ריזוטו פירות ים, ו ריזוטו פירות ים הקלה ביותר אי פעם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מים, מיץ צדפות בבקבוק, ומיץ שמור מצדפות משומר לסיר בינוני. הגדר מעל חום בינוני-גבוה; להביא לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
בסיר גדול או מחבת עמוקה, להמיס חמאה על חום בינוני. מערבבים בצל, ומבשלים עד מתרכך, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות. מערבבים באורז, ומבשלים, ערבוב, במשך 3 עד 5 דקות. אל תתנו אורז חום.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
יוצקים יין, ומבשלים, ערבוב, עד היין התאדה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים 1/2 כוס מרק רותח, ומערבבים עד המרק הוא כמעט כל התאדה. ואז להוסיף עוד 1/2 כוס מרק. מערבבים זעפרן ובזיליקום. המשך להוסיף מרק 1/2 כוס בכל פעם ערבוב עד הנוזל התאדה עד האורז הוא כמעט אל דנטה, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
כאשר החלק הפנימי של האורז הוא קצת יותר מוצק ממה שאתה רוצה בצלחת הסופית, מערבבים צדפות, סלמון מעופף, מרק 1/2 כוס. מערבבים עד הנוזל מתאדה. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים ב 1/2 מרק כוס, ומערבבים במרץ.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
הסר מהחום לפני הנוזל התאדה לחלוטין.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי די.או. סי. ג ' י (באנגלית: Spalletti Chianti D. O. C. G) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.