שבשבת בקר II
שבשבת בקר II עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 20 מנות. מתכון זה של Allrecipes יש 57 אוהדים. אם יש לך קיצור, פלפל קאיין, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: שבשבת בקר, שמיכת בשר משומר, ו בשר בקר ופרובולון שבשבת.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים שני דפי אפייה.
לנצח את הביצה בקערה עד חלקה.
מוסיפים את הבשר הטחון, פלפל קאיין, דגנים כתושים, בצל, מלח, פלפל שחור ופטרוזיליה.
מערבבים עד בשילוב שווה; להפריש. מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח וסוכר בקערה נפרדת.
חותכים את קיצור עם בלנדר מאפה עד לא גושים של קיצור להישאר ואת התערובת לוקחת על מראה סנדי. מוסיפים את החלב עד לקבלת הבצק.
מגלגלים את הבצק למלבן בגודל 10x15 אינץ ' על משטח משוריין היטב.
מורחים את תערובת הבשר באופן שווה על פני כל פני השטח של הבצק.
מגלגלים את הבצק לתוך גליל מאחד הקצוות הרחבים כדי ליצור יומן ארוך 15 אינץ'.
חותכים את היומן לפרוסות 3/4 אינץ ' ומניחים על דפי אפייה מוכנים.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב כהה, 30 עד 45 דקות.