שומר גראטן
שומר גראטן עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 210 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-516 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך גבינת פרמזן, שברי שומר, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. נסו שומר גראטן, שומר גראטן, ו שומר גראטן (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את העלים והגבעולים של השומר ושומרים אותם למנה אחרת; הם תוספת נהדרת למניות ומרקים.
חותכים את הנורות ברבעים, ואז 1-2 חתיכות אינץ'; להשליך את ליבות וודי.
מחממים תנור, מחבת הכנה: משמנים מחבת תבשיל או מחבת חינם עם 1 כף שמן זית מחממים התנור ל 375 ° F.
מרתיחים את השומר: מרתיחים את השומר בסיר בינוני של מים מלוחים במשך 5-6 דקות, או עד השומר הוא רק על רך.
מסננים היטב לזרוק עם כף שמן זית.
מערבבים את הפרמזן, קורנית ופירורי לחם, ולאחר מכן מערבבים חצי מתערובת שעם שומר.
מוסיפים את השומר לתבשיל בשכבה זוגית.
למעלה עם גבינת מוצרלה, ואז את שאר פרמזן-לחם פירור תערובת.
טפטוף 1-2 כפות שמן זית מעל.
אופים: מכסים את התבשיל ואופים ב 191° במשך 20 דקות. לאחר מכן להסיר את המכסה ואופים עד הגבינה הוא השחמה היטב, על 15 דקות יותר.
תן gratin לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
מקשטים עם שברי שומר טריים קצוצים.